2017. nov 18.

Philips Pro-Care automata hajgöndörítő ÉLESBEN

írta: NiKi .mysparkle.
Philips Pro-Care automata hajgöndörítő ÉLESBEN

Már pár hónapja használom a Philips professzionális hajgöndörítő készülékét, amiről ezúttal be is számolok nektek.

Csak ódákat lehet zengeni erről a hajgöndörítőről, hiszen a nem éppen gyakorlott kezű lányok is szalonszépségű hullámokat tudnak vele készíteni. Mi sem egyszerűbb: csak beleteszel egy tincset, benyomod a gombot, vársz és elengeded. 

Háromféle hőfokot és ugyancsak háromféle hullámerősséget tudunk beállítani (utóbbit az időszabályozóval). Azt is eldönthetjük, melyik irányba szeretnénk a tincseinket göndöríteni. Megéri kísérletezni vele, hogy megtaláljuk a nekünk leginkább tetsző beállításokat. Na, de lássuk is a pro/kontra listát, hogy időben eldönthessétek, ezt kéritek-e a Jézuskától!

c1.jpg

Pozitívumok:

- egyszerű kezelhetőség

- többféle beállítási lehetőség (göndörítési irány, hőfok, hullám lazasága)

- gyönyörű design

- TARTÓS HULLÁMOK! (yeeee)

- annak az élménye, hogy szebben meg tudom vele csinálni a hajamat, mint a fodrász

- gyors felmelegedési idő (néhány másodperc)

- nem égeti meg az ujjunkat!

c2.jpghaj.jpg

Negatívumok:

- Az ára miatt sokak számára elérhetetlen marad.

- Kicsit nehéz, ezért hamar elzsibbad a kezünk.

- Akinek sok haja van, annak másfél órát is igénybe vehet a göndörítés, mivel csak egészen apró tincseket szabad belerakni. (De végtére is, ettől lesz tartós a végeredmény.)

 

Ezt a hajgöndörítőt ajándékba kaptam, aminek borzasztóan örülök, mert az ára miatt sajnos lehet, hogy nem ruháztam volna be rá. Most azonban, hogy többször használtam és ennyire megszerettem, bátran merem ajánlani nektek is, hiszen ez a termék a mai szépségápolás csodája.

 

Szólj hozzá

teszt karácsony ajándék auto haj curler frizura philips hajgöndörítő philips pro-care auto curler pro-care automata hajgöndörítő