2017. dec 18.

Újabb mérföldkő a hajápolási rutinomban

írta: NiKi .mysparkle.
Újabb mérföldkő a hajápolási rutinomban

Ezúttal két olyan termékről számolok be, amelyekhez a legutóbbi Pixibag által jutottam hozzá. Összességében pedig elmondhatom, hogy mostantól egészen biztosan a hajápolási rutinom állandó szereplőivé válnak, hiszen végre találtam két olyan terméket, amelyek szembeötlő változást eredményeztek a hajamon.

Az Aussie márka 3 perces hajpakolásáról, valamint az eredeti Tangle Teezer-ről van szó. Néhány alkalom után bebizonyosodott, hogy együttes használat mellett valóságos csodát tesznek a hajammal.

Az alábbi képet szándékosan hajvasalás előtt készítettem, így pusztán a két termék hatása látható. El kell árulnom, hogy hajmosás után még sosem volt ilyen mértékben ápolt hatású hajam, csupán a hajvégek közelében látszik enyhe fokú szálkásodás.

 

20171219_120435-1-1_resized_1_1.jpg

A két termék egyébként külön-külön is jól teljesít. A legnagyobb dicséret a Tangle Teezer-t illeti, mivel a fésülködést simogatásként élem meg vele, ráadásul még a fejbőrnek is kellemes, ahogy a kis szilikonsörték masszírozzák.

tt.jpg

Személy szerint engem nagyon meggyőzött mindkettő, így csak ajánlani tudom őket mindenkinek, hosszúhajú lányoknak pedig szinte közelezők!

 

20171219_121926_resized_1.jpg

...

Szólj hozzá

karácsony haj hajápolás karácsonyi ajándék Aussie Pixibox Tangle Teezer Pixibag