2017. dec 19.

Lélekmelengetően illatos karácsonyi kézkrémek

írta: NiKi .mysparkle.
Lélekmelengetően illatos karácsonyi kézkrémek

Imádok olyan kézkrémeket használni, amelyeknek már a illatától is jobb kedvem lesz.

Az idei karácsonyi időszakban egyértelműen az Oriflame Spiced Citrus kézkrémje lett az abszolút kedvencem. Már ránézni is szeretek, de amikor használom a kezeimen, teljesen elfog az ünnepi hangulat. 

Ahogy a neve is mutatja, különféle téli fűszerekkel gazdagított illatról beszélhetünk. Felismerhető benne a szegfűszeg, a narancs, a szegfűbors, citrom és még valószínűleg sok minden más, amit én nem tudok beazonosítani. 

Gyengéd ápolást nyújt a bőrnek, nem túl sűrű, de szerencsére nem is túl vizes az állaga. Átlagosan igénybe vett bőrre tökéletesen elég. 

Nem túl kicsi, 75 ml, ráadásul bomba áron lehetett rendelni a decemberi katalógusból. (Ha jól emlékszem, kb 300 Ft volt.)

cr1_1.jpg 

 Az Oriflame kínálatában volt fellelhető a következő kézkrémszett is. Ezesetben főként a csomagolás képviseli az adventi hangulatot, amely nagyon ízléses, emiatt ajándéknak is kitűnő lehet. 

Három mini (30 ml) kiszereléssel találkozhatunk ebben az összeállításban: brazil dió, cseresznye és olivaolaj alapú kézkrémekről van szó.

Számomra a brazil diós a leginkább megnyerő változat, nagyon kellemes illata van. Ugyanakkor a olivaolajas is nagyon tetszik, az azonban az illata miatt kevésbé mondható téliesnek. Ápolás szempontjából a cseresznyés is ugyanazt nyújtja, mint a másik kettő.

Ami még nagy pozitívum ennél a terméknél, az az, hogy táskabarát kiszerelésű krémeket rejt. Emellett azok is szeretni fogják, akik hozzám hasonlóan hamar megunnak egy illatot, ezért szeretnek gyakran váltani és kísérletezni újabbakkal.

cr2.jpg

Szólj hozzá

teszt karácsony ajándék hangulat advent krém kozmetikum karácsonyi ajándék oriflame kézkrém