2017. nov 16.

Vanita ametiszt kristályszappan TESZT

írta: NiKi .mysparkle.
Vanita ametiszt kristályszappan TESZT

VANITA AMETISZT TARTALMÚ KRÉMSZAPPAN CITROMFŰ OLAJJAL

v1_1_1510844337.jpgTERMÉKLEÍRÁS:

Az ametiszt kristály a józanság és a tiszta gondolatok köve. Segíti a koncentrációt, erősíti az akaratot és az intuíciót, e mellett nyugalmat hoz és gondoskodik a pihentető alvásról. Ebben segít a benne lévő indiai citromfű olaja is, mely antiszeptikus, fertőtlenítő, gyulladásgátló, tonizálja a bőrt, serkenti a vérkeringést, segít a bőr feszességének visszaállításában.

Összetevők: szappanosított kókusz-, pálma-, napraforgó-, oliva olaj, víz, glicerin, búzaliszt, indiai citromfű illóolaj, citral, limonen, geraniol.


v2.jpg

Már az összetétele is nagyon bizalomgerjesztő ennek a kis szappannak, de pár használat egészen meggyőző eredményt produkált. 

Pozitívumok:

- A stresszcsökkentő, nyugtató hatása nagyon jól megmutatkozott. A citromfű nemcsak teaként elfogyasztva, de mennyei illata révén is csodákat művel az idegrendszerünkkel. 

- Problémás bőrfelületre kenve már egy használat után eltüntette a pattanásokat. Ez részben betudható lehet a legtöbb szappan szárító tulajdonságának, de valószínűleg a termékleírásban feltüntetett gyulladásgátló, bőrtonizáló hatás is hozzájárult ehhez.

- A pozitívumok között mindenképp megemlíteném a fantasztikus alapanyagokat is.

Egyre inkább arra törekszem a különféle bőrápolási termékek megválasztásakor, hogy azok olyan alapanyagokból készüljenek, melyekért a bőröm hosszú távon is hálás lesz. Egyre fontosabbá válik számomra a minőség, amit azonban gyakran meg is kell fizetni. Ez a Vanita szappan 1590 Ft-ba kerül, megvásárolható a drogériákban. Léteznek minőségi szappanok harmad ennyiért is, én mégis úgy gondolom, megéri kipróbálni ezt is, már csak a benne lévő ásvány miatt is. Na meg természetesen azért, hogy ti is érezzétek a fantasztikus hatásait.

Negatívumok:

- A drogériákban sajnos nem találtam köztük olyat, amiben olyan szép ásvány lett volna, mint a honlapjukon lévő képeken. Persze lehet, hogy csak rosszkor keresgéltem, és már eleve kiválogatták őket előttem.

smllmdm_ametiszt.jpg

Mindent egybevéve, nagyon elégedett vagyok a Vanitának ezzel a szappanával, úgyhogy látok rá esélyt, hogy a jövőben is kipróbáljam 1-1 terméküket.

http://www.vanita.hu/szappanok

Köszönöm, hogy elolvastál.

Milyen termékekről szeretnél értékelést olvasni? Írd meg a tippjeidet hozzászólásban!

Szólj hozzá

teszt lifestyle beauty természetes pihenés chill kikapcsolódás relax szappan kozmetikum makeup ásvány natúr ametiszt vanita kristályszappan